NEEM DE TIJD OM TE LEZEN: KRIJG UW KREDIETEN IN VEILIGHEID

1 van
Vorige Volgende


Zoekertje

  • Geplaatst: 22/06/2020

  • Conditie: gebruikt

  • Bekeken: 274
Beschrijving

Hallo mijn naam is de heer Gerson Rodriguez, ik woon in Portugal precies in Braga. Ik ben bewaker en vader van twee kinderen. Ik ben slachtoffer geweest van een auto-ongeluk. Ik heb bij veel banken leningen aangevraagd om mezelf opnieuw over te schrijven, maar zij hebben mij afgewezen. Zeven jaar lang heb ik een galais niet mogelijk en ik besloot om een ​​bepaalde geldschieter te vinden die mij deze lening kon verstrekken. Ik stond op het punt zelfmoord te plegen toen ik een advertentie zag van een heer wiens iedereen het heeft over het goede van wat deze heer Olivier RAINTEAU met de Portugese bevolking en met de wereld doet. Ik nam contact met hen op, we begonnen de procedures 3 dagen nadat ik de bevestiging had ontvangen dat de overschrijving van het bedrag van mijn verzoek van € 30.000 op mijn rekening was gestort en nadat ik mijn bankrekening heel vroeg had geraadpleegd, Tot mijn verbazing arriveerde de transfer. Ik geloofde het niet omdat ik al meer dan 7 jaar op zoek was naar deze lening en in 72 uur kon ik deze lening krijgen. Hij verstrekt leningen op alle gebieden, ik raad u aan om contact met haar op te nemen, hier is zijn e-mail: rainteauolivier1@gmail.com

Tags :