Te huur mobilehomes aan zee Port Grimaud, St. Tropez, Cote d'Azur

1 van
Vorige Volgende


Zoekertje

  • Geplaatst: 11/04/2018

  • Conditie: gebruikt

  • GSM: 0613154585

  • Bekeken: 368
Beschrijving

Nieuw in 2018! De camping is volop aan de gang met het bouwen van een mega zwembad! Zwembad zal in juli geopend zijn.

Te huur: Enkele schitterende mobilehomes aan de baai van St. Tropez (Saint Tropez), op camping Prairies de la Mer in het dorpje Port Grimaud (ook wel klein Venetië genoemd) De camping ligt direct aan zee. Alle mobilehomes zijn voorzien van o.a. airconditioning, magnetron, koffiezetapparaat, serviesgoed, koelkast met vriesvak, tuinset , ligbedden, badkamer met douche, wastafel en apart toilet.

Mobilehomes voor 4 personen
Beschikken over 2 slaapkamers, 1 kamer met 2 persoons bed, en 1 kamer met 2-1 persoons bedden. Woon- en eetkamer ineen. Er zijn mobilehomes met houten veranda en de andere een (overdekt) terras. Mobilehomes zijn compleet ingericht.

Mobilehomes voor 6 personen:
Beschikken over 3 slaapkamers. 1 kamer met 2 persoons bed en 2 kamers met 2-1 persoons bedden.Aparte eet- en woonkamer. Mobilehomes met een houten veranda met overkapping of met groot overdekt) terras.

Op de camping zijn verder diverse goede restaurants, souvenierwinkels, supermarkt met ruime sortering, kapper en wasmachines aanwezig. Ook beschikken zij over wifi en organiseren zij excursies naar o.a. de Georges du Verdon, Nice, Monaco etc.

In het hoogseizoen is er ook een professioneel animatieteam aanwezig voor zowel de jeugd als de ouderen. Er is ook een multifunctioneel sportcomplex met o.a. tennisbanen, voetbalvelden, boogschieten, jeu de boules, tafeltennis etc. ?s Avonds is er live muziek en voor de oudere jeugd een discotheek.

Voor de allerkleinste is er een draaimolen, een mooi aangelegde speeltuin en zijn er trampolines.

Verder is de camping Prairies de La Mer Prachtige de perfecte uitvalsbasis voor het bezoeken van pittoreske dorpjes als Gassin. Grimaud, St. Paul de Vence, Ramatuelle maar ook voor het bezichtigen van de Gorges du Verdon of het bezoeken van plaatsen als St. Tropez, Nice, Monaco, Grasse etc.

Voor meer informatie verwijzen wij u ook naar onze website op www.enreve.eu

Wij zijn u graag van dienst bij de keuze van de mobilehome. Mochten wij bezet zijn, kunnen wij voor u geheel vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden van collega verhuurders op deze camping. Meer informatie ook op www.enreve.eu.